Retourneringsbeleid

De Onderdelenreus

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat U een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

U heeft na bevestiging van retourneren nog 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag (inclusief verzendkosten) gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van uw huisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,65 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Retourneren:
Indien U gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt U contact met ons opnemen via info@onderdelenreus.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending terugstorten, mits het product in goede orde ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd dan nodig om het product uit te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering aan U doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wilt U uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via info@onderdelenreus.nl. Wel draagt U zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor U te wijzigen.